Kronobergskuskarna.se

 

 

 

Vi som är medlemmar i KRONOBERGSKUSKARNA har som intresse att använda våra hästar till annat än att rida på. Under inte alltför högtidliga former ordnar vi olika aktiviteter, träningar och tävlingar.

Den största händelsen, förutom bruks-DM, är nog den årliga 3-dagarsturen.

Föreningen är öppen för alla som tycker att det här verkar intressant. Har du några frågor går det bra att kontakta vem som helst i styrelsen. Du kan också skriva till mejladressen längst ner på sidan.

Under AKTIVITETER, i menyn ovan, kan du läsa mer om vad vi gör och i kalendern kan du se vad som är på gång. Våra stadgar hittar du här!

 

Trevlig läsning och välkommen!

 

Som medlem är du välkommen att delta på alla aktiviteter som föreningen anordnar. Du får också medlemsbladet ca fem gånger om året där vi skriver om vad som är på gång samt om de aktiviteter som varit.

 

Du blir medlem genom att skicka ett meddelande med namn, adress och telefonnummer till kronobergskuskarna@gmail.com samt betalar in medlemsavgiften på föreningens bankgiro nr: 5479-9119 alternativt via Swish till nummer: 1235264320.

 

Medlemsavgiften är per år 150 kr/person eller 250 kr/familj, folkbokförda på samma adress. Pengarna används bland annat till medlemsblad och anordnande av diverse aktiviteter och tävlingar.

 

Vill du beställa keps eller kortärmad tröja med föreningens logga på? Klicka här!

 

Skriv till oss: kronobergskuskarna@gmail.com